Mit smykkeunivers

Jeg er uddannet guldsmed og smykke designer i 2002, mine smykker har altid været unikke og kendetegnet er kontrasterne i metallerne, matte og blanke overflader i skønt mix. Mørkt, oxyderet, sølv med det fineste 14 kt.  guld, sammen med de unikke perler og ædelsten, det gør smykkerne rå og elegante på en og samme tid.

I alle mine smykker ligger der kærlighed, detalje og historie,  jeg er opvokset i faget og fra jeg var helt lille pige, husker jeg at være med på min fars guldsmed værksted. Hvor jeg fik lov at file, hamre og save – allerede her opstod min interesse for smykker. Jeg skaber smykker med passion for det ædle håndværk, alle mine designs er altid med tanke for nøje udvalgte ædelmetaller, sten og perler. ​

Smykkerne skabes efter ædle håndværksmæssige traditioner, smykkerne er alle håndsmedet og er derfor aldrig 100 % ens, det gør smykkerne fra M P Jewels kollektionene noget helt særligt, perlerne og de smykke sten jeg vælger kan variere i form og farve.

For mig er smykker noget ganske særligt – smykker skal have glød og liv,  de skal vise personlighed og give en følelse af rå feminin power, eksklusivitet og elegance.

Jeg er stolt af min smykke kollektion, hvor kvalitet, dansk design og håndværk er hovedingredienserne for at kunne skabe smykker, til skønne kvinder.

Smykker skabt med hjertet, samler på minder og historier gennem hele livet – alle historier starter et sted.

Velkommen til mit univers

Elevprojekt

Freja, elev v. Boutique D’or, har netop lavet afsluttende elevprojekt med speciale i guld og sølv.
Se den flotte video her!

Produktpleje

Det er vigtigt at passe og pleje sine smykker på bedste vis, med denne vejledning kan dine smykker bevarer det smukke i smykket.

Kontakt

Hvad end det drejer sig om et helt specielt ønske til et unikt smykke, eller du blot har brug for et par gode tips til vedligeholdelse, er du altid velkommen til at kontakte os via. formularen forneden. Vi bestræber os altid på at svare dig inden for 24 timer.

Kontakt

MP Jewels © 2017 – All Rights Reserved